Omgeving

In het Heuvelland (5-sterrenlandschap) kun je naar hartenlust fietsen, wandelen en toeren. Vanuit Eperheide ben je ook zo in het buitenland: België en Duitsland liggen om de hoek. Een dagje helemaal niks en bijvoorbeeld lekker lezen in de wei kan natuurlijk ook!
Via www.fietsroutenetwerk.nl kun je zelf een leuke route uitstippelen. Een elektrische fiets is aan te raden. We informeren jullie graag over de mogelijkheden van fietsverhuur.

Mooie wandelroutes zijn te vinden op de site van www.wandelgidszuidlimburg.com.

Wil je liever een stad of een dorpje bezoeken? Steden als Maastricht, Aken, Luik en Valkenburg zijn binnen een half uur bereikbaar. Op zondagochtend is er een leuke markt in het dorpje Aubel (B), ongeveer een kwartier rijden van onze B&B. Je kunt dit goed combineren met een bezoek aan de abdij van Val Dieu (ook bekend vanwege de kaas en het bier).

Er is genoeg te zien in de omgeving, ieder seizoen is er wel wat speciaals te doen. Voor meer ideeën kun je uiteraard ook de site van www.vvvzuidlimburg.nl raadplegen.

Ben je op zoek naar een leuk restaurantje, vraag ons gerust! Je vindt er ook een paar hier in de buurt met streekproducten en biologisch in de hoofdrol op de leuke website www.puuruiteten.nl

Geniet vooral op jullie eigen manier!

Heb je vragen of tips, dan horen we het graag.

Tot ziens in het Heuvelland?