Over ons

Voel je welkom bij Mart & Marie-José: M&M!

Logeren in Zuid-Limburg met een schitterend uitzicht over het Geuldal.

Genieten: Logere bie M&M.

Een nieuwe B&B in een 18e-eeuws vakwerkhuis, typisch Limburgs.

Onze B&B is gelegen in Eperheide, een buurtschap van Epen, centraal in het prachtige Heuvelland.

Wij M&M, Mart en Marie-José, zullen er alles aan doen om je verblijf speciaal te maken. Je verblijft in 1 van de 2 "huisjes", Vogel of Bloem.

De huisjes hebben 2 verdiepingen en zijn daardoor minder goed toegankelijk voor mensen die slechter ter been zijn. Je hebt een eigen ingang, een badkamer, eet- en zithoek, uiteraard een goed bed, gratis Wifi en gelegenheid om koffie en thee te zetten, evenals een koelkast. Het overheerlijke ontbijt met veel biologische en lokale producten maakt het plaatje compleet. Als het even kan gebruiken we hierbij iets lekkers uit eigen tuin. We serveren het ontbijt in jullie huisje zodat je zelf kunt kijken wanneer en waar je gaat eten. Binnen is het gezellig & knus maar lekker buiten in de wei zitten achter ons huis en ontbijten in het zonnetje bij goed weer is misschien nog wel leuker. Daar heb je gratis een fantastisch uitzicht over het Geuldal. Lees meer over de kamers op deze pagina.

Logere bie M&M is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus (lijn 57) stopt namelijk één straat verderop. Je auto kun je op onze eigen parkeerplaats kwijt. Fietsen kunnen binnen gezet worden.
Wandelen, fietsen of gewoon niks doen en met een boekje in de wei zitten, alles mag, niks moet. Wil je een dagje weg? Maastricht, Luik, Aken en Valkenburg zijn bijvoorbeeld binnen een half uur bereikbaar. Meer ontdekken? Bekijk onze omgeving.

Er wordt goed gezorgd voor de gasten maar ook voor de natuur en de directe omgeving. We hebben 2 lieve katers, Bromsnor en Swiebertje, die je misschien buiten tegenkomt, maar ze blaffen en bijten niet ?. Verder maken we gebruik van groene stroom en recyclen we het regenwater in de mooie houten regentonnen (die in een vorig leven wijnvat waren). Zo kunnen nog veel meer gasten genieten van de mooie huisjes in deze schitterende omgeving.

Tot ziens?

We verheugen ons op jullie komst!

Mart & Marie-José